Yong Sheng, Li Jiang, China: Today's pictures are from the kitchen of a small restaurant in a small city in south-western part of China in Yunnan province. While I was familiar with most of the vegetables, I was not so sure about the other spices they added to the food. Compared to the Indian kitchen, I didn't see curcuma, ginger, cumin, etc., there were lot of peppers and peanuts.
Yong Sheng, Li Jiang, Cina: Le foto di oggi sono dalla cucina di un modesto restorante di una piccola cittadina nello stato di Yunnan nel sud-ovest della Cina. La maggior parte delle verdurre mi erano famgliari mentre non ne ero così sicuro riguardo le spezie. Non ho visto curcuma, zenzero, cummino, ecc., e dall'altra parte avevano molti tipi di pepperoncini, e spesso usavano noccioline.
No comments:
Post a Comment
Daily 3 new images from around the world with a brief reflection in English, Hindi and Italian - Thanks in advance for your comments - Grazie in anticipo per i vostri commenti - आप की टिप्पणियों के लिए धन्यवाद